Всички книги, издадени от ПП "ДСХ" можете да изтеглите от интернет адрес: http://www.scribd.com/admindsh

Актуално
Честит Национален празник, българи!  

http://dshbg.org/uploads/product_images/5gjm14ijpi3ic0no.jpg                                                                                                                                                                  "... И днес йощ, Балканът, щом буря зафаща

     спомня тоз ден бурен, шуми и препраща

     славата му дивна като някой ек,

     от урва на урва и от век на век!..."

 

На днешният ден преди 140 години през далечната 1878 година се сбъдва мечтата на Левски, Ботев, Бенковски и стотиците други смели българи, борещи се за добруването на народа ни, за свободата и правото на избор! Ако не бяха те и дела им, днес нищо нямаше да бъде същото.

Не забравяйте, че всичко е възможно и ние все още сме способни да направим от България страната, за която мечтаем. Страната, която винаги, във всеки момент, може да бъде повод за гордост. Не само на 3-ти март - един ден в годината не стига, защото обичта към родината не се дава в доза веднъж на 365 дни.

Без значение дали харесвате политиците, законите, управлението и манталитета на българите - вие трябва да бъдете горди с България! Защото сте част от държава с хилядолетна история, достойна за гордост и възхищение!

Не забравяйте миналото и се борете за България, такава каквато я искате и можете да я направите!

Никой не е казал, че ще бъде лесно, но си струва да опитаме. Защото България е във всеки един от нас!