Всички книги, издадени от ПП "ДСХ" можете да изтеглите от интернет адрес: http://www.scribd.com/admindsh

Статии
Веселка Василева: Решена съм да обединя хората от Липен

Кандидатът за кмет на Монтана от коалиция „БСП – лява промяна за Монтана“ Камелия Трифонова и кандидатите за общински съветници от коалицията посетиха рано в четвъртък село Липен и разговаряха очи в очи с местните жители в кафенето, смесения магазин и на открито в центъра на селото.

В разговорите се включи и кандидатът за кмет на Липен от коалицията - Веселка Василева, представител на "Движение за социален хуманизъм" и общински председател на ДСХ Вършец.

Хората в Липен споделиха, че в селото няма лекар, няма покритие на мобилните телефони, гробищата са обрасли с бурени, речното корито не е почистено. Камелия Трифонова заяви на жителите на Липен, че на 25 октомври тази година те имат шанс да променят начина на управление, при който в селото не се случва нищо и младите хора бягат от него. Тя съобщи, че в програмата на коалиция „БСП -лява промяна за Монтана“ се предвижда специално внимание към селата на общината и инвестиции в подобряване на инфраструктурата. Предвижда се също създаване на обществени съвети към кметствата, които да определят най-важните проблеми на селото, които трябва да бъдат решени с приоритет.

Сегашната общинската управа инвестира само в центъра на града, за да може при идването си човек от друго място да се впечатли, но към селата и кварталите няма достатъчно внимание и липсват основни неща за нормален човешки живот, коментира Трифонова.

Веселка Василева заяви, че си е набелязала 52 задачи, които да реши, ако бъде избрана за кмет на селото. Сред тях са ремонт на православния храм в селото, изграждане на пенсионерски клуб, изчистване и облагородяване на Липен, преговори за осигуряване на лекарско присъствие в селото, за по-редовен автобусен транспорт, прокарване на път до село Ракево с цел хората от Липен да ползват железопътната гара в Ракево, честване на празници в селото и т.н.

Решена съм да обединя хората от Липен, а не всеки да говори зад гърба на другия и да бъдем разединени. За да успея, трябва да получа вашата подкрепа, обяви Веселка Василева.

http://dshbg.org/uploads/product_images/3a1apabijb4c4p5k.jpg

 

http://dshbg.org/uploads/product_images/5g42p4nmmimaije2.jpg

 

http://dshbg.org/uploads/product_images/dl5mmbjblhcaflb2.jpg