Всички книги, издадени от ПП "ДСХ" можете да изтеглите от интернет адрес: http://www.scribd.com/admindsh

Статии
Илинка Минковска: Ще работя за вас неуморно и няма да ви разочаровам

http://dshbg.org/uploads/product_images/2i0i2l1e5bikpjfb.jpg

Пред препълнената зала на НЧ „Събуждане” в с. Врачеш, община Ботевград заместник-председателя на "Движение за социален хуманизъм" г-жа Ели Киричова, представи кандидатите за общински съветници от партията, водачът на листата г-н Цветан Миньовски, кандидат-кметът за с. Врачеш, г-жа Илинка Минковска, както и Николай Димитров, който е кандидат-кмет за с. Скравена. За подкрепа на Илинка Минковска и издигащата я партия, присъстваше и кандитът за кмет на Община Ботевград от Реформаторския блок, г-жа Яница Иванова.

http://dshbg.org/uploads/product_images/35ididldfok20edh.jpg

Илинка Минковска заяви: "Знам от собствен опит, че всичко е възможно, ако искаш, ако знаеш и ако правиш." Според нея една борбена жена би ръководила селото и би дала всичко от себе си, да направи селото едно прекрасно място за живеене. "Аз съм боец и осъзнавам каква отговорност поемам, защото на тези избори ние излизаме срещу всички, които доведоха селото ни до това отчаяно състояние и оставиха всички нас, които избрахме да останем тук, без път и посока.” добави още тя.

Г-жа Минковска разказа пред присъстващите целите, които си е поставила, ако бъде избрана за кмет. "Искам да мога да направя така, че селото ни да има добра водопроводната мрежа, да има детска градина, в която децата ни да ходят с удоволствие, да има покрив на читалището, да имаме реставрирана църква и зелени и цветни градинки.” Тя заяви, че винаги ще се вслушва в мненията и желанията на хората, ще работи за тях неуморно и няма да ги разочарова. След това апелира хората да не продават гласа си за пари, защото "бъдещето ни струва повече.” Аз искам, мога и вярвам във Вас, повярвайте и Вие в мен, гласувайте на 25 октомври с номер 11 в бюлетината.”

http://dshbg.org/uploads/product_images/g5l5204o11gcj0f4.jpg

След речта на г-жа Илинка Минковска, водещата представи водачът на листата, г-н Цветан Миньовски като отговорен човек, който два поредни мандата е бил част от общинския съвет, борил се е и ще продължава да се бори. С думите си той показа желанието си за промяна, желанието за отстояването на човешкото и истинското. „Гордея се, че заставам зад Илинка Минковска, тя е един достоен човек. Гордея се с всички хора от листата, защото те ме подкрепиха и повярваха в мен.” Той добави, че както до сега винаги ще отстоява правата на хората и ще се бори за тяхното по-добро бъдеще. „Ние няма да ви предадем, ще направим така, че да се гордеете с нас. За това гласувайте съвестно с № 11 в бюлетината.”

http://dshbg.org/uploads/product_images/jah11l4c1ahkh3pg.jpg

Кандидатът за общински съветник от листата Георги Невлев представи себе си и желанието си за промяна. „ Аз съм млад и амбициозен човек. Заемам се със задачата, да се боря за едно по-добро бъдеще - за нас, нашите деца и родители.”

Кандидатът за кмет на Общината от РБ г-жа Яница Иванова подкрепи Илинка Минковска с думите: „ Ботевград и общината имат нужда от смяна на статуквото. Смятам, че ние с Илинка сме тръгнали по пътя на две жени, които са поели най-мъжката битка. Ние можем да се справим по-добре. Пред вас застават много кандидати, вие имате избор, но не избирайте досегашния. През тези 12 години този избор се изчерпа и даде максимума. Време е Ботевград да не се управлява еднолично, да се промени славата на общината ни, защото медиите я представят като корумпирана и затворена Община. С колегите, г-н Миньовски и Николай Димитров, сме се борили 4 години и в новия общински съвет ще продължаваме да се борим.” добави още тя.

http://dshbg.org/uploads/product_images/b4ia015bp3l20gg0.jpg